STICKEREN VAN FLESJES VOOR MEDISCHE INDUSTRIE

Al ruim 40 jaar, is bioTRADING een toonaangevende producent van een ongekend breed assortiment voedingsbodems voor ziekenhuizen en laboratoria. Daarnaast biedt het bedrijf een breed assortiment diagnostica en aanverwante artikelen, zoals Biologische Indicatoren, Chemische- en Microbiologische ringtesten, Antibiotica testen, Latex-agglutinatie Identificatie testen, Lateral Flow testen, Microbiologische referentiestammen en kleurstoffen. Dat klinkt allemaal heel technisch, maar waar het op neer komt is dat als je straks bij bioTRADING werkt, dat je dan bijdraagt aan een gezondere wereld! En het is nog een leuke werkplek ook. Omdat we de hoogste productkwaliteit nastreven, werken we continu aan de optimalisatie van de bedrijfsprocessen en service. De ultramoderne productiefaciliteit in Mijdrecht (NL) is ontworpen en ingericht om te voldoen aan de farmaceutische regelgeving, voor de productie van kant-en-klare voedingsbodems. Dat is bijzonder om te zien.

Werkzaamheden tijdens de meivakantie bestaan uit samen met collega’s bestickeren van medische flesjes. Daarnaast draag je ook zorg voor het goed verpakken en opslaan van deze artikelen. Er wordt van je verwacht dat je hard werkt, maar dan kun je ook veel verdienen. Je krijgt namelijk per flesje betaald en dat loopt aardig op. Je werkt samen met andere scholieren en dat maakt je werk extra leuk. Als ik jou was zou ik deze baan accepteren en gelijk beginnen.

  • Mijdrecht
  • Etiketteren
  • Verpakken en opslaan
  • ca. €7,50 per uur
  • Ideale vakantiebaan
  • Mogelijkheid tot vaste bijbaan
  • Samenwerken in een leuk team
Biotrading-bijbaan-vakantiebaan

Eisen: Je opleiding is niet belangrijk. Je inzet wel! Het is belangrijk bij bioTRADING dat je wilt bijdragen aan een leuke werksfeer en dat je begrijpt dat we in de medische sector actief zijn en dat netjes werken daar bij hoort. Als dat is wat bij jou past, dan is deze vakantiebaan bij bioTRADING echt iets voor jou.

Reageren: Mail Tom Storm via Tom@Monnies.nl voor een gesprek over deze baan. Als je past, dan zorgen we ervoor dat je op gesprek kunt bij deze werkgever in het dorp van Mijdrecht. wie weet kun jij dan werken voor je centen bij een mooi, veelzijdig en plezierig bedrijf in Mijdrecht.

KLAAR OM GELD TE VERDIENEN?

Ik wil graag leuke dingen doen en kopen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima