BEDRIJVEN

Bekijk hier ons aanbod. Staat er niks leuks voor jou tussen?
Geen probleem. Meld je aan en wij gaan voor jou opzoek naar dat ene topbaantje waar je écht geld verdient.

HCM ZOEKT INPAKKERS EN AANPAKKERS

HCM staat voor Handling Company Mijdrecht. We helpen bedrijven met hun opslag en verzending van goederen. We versterken marketingafdelingen met slimme oplossingen, mooi drukwerk en verwerken van bijvoorbeeld direct mailings. En bedrijven met webshops ondersteunen we bijvoorbeeld met inpakwerk, opvolgen van bestellingen, verzenden en we verwerken zelfs retouren die komen. Heel veelzijdig dus. En dat maakt het werken bij HCM nou juist zo leuk.

EEN ZOMER LANG WERKEN BIJ DE LEUKSTE WEBDEVELOPERS VAN MIJDRECHT

Weet je wel raad met WordPress of wil je dat juist goed leren? Voeg je dan bij het leukste team van Mijdrecht en omstreken. Websquad is een dochteronderneming van Switch Reclamebureau en dé plek om te leren hoe je de beste WordPress-sites aflevert.

STICKEREN VAN FLESJES VOOR MEDISCHE INDUSTRIE

Al ruim 40 jaar, is bioTRADING een toonaangevende producent van een ongekend breed assortiment voedingsbodems voor ziekenhuizen en laboratoria. Daarnaast biedt het bedrijf een breed assortiment diagnostica en aanverwante artikelen, zoals Biologische Indicatoren, Chemische- en Microbiologische ringtesten, Antibiotica testen, Latex-agglutinatie Identificatie testen, Lateral Flow testen, Microbiologische referentiestammen en kleurstoffen. Dat klinkt allemaal heel technisch, maar waar het op neer komt is dat als je straks bij bioTRADING werkt, dat je dan bijdraagt aan een gezondere wereld! En het is nog een leuke werkplek ook. Omdat we de hoogste productkwaliteit nastreven, werken we continu aan de optimalisatie van de bedrijfsprocessen en service. De ultramoderne productiefaciliteit in Mijdrecht (NL) is ontworpen en ingericht om te voldoen aan de farmaceutische regelgeving, voor de productie van kant-en-klare voedingsbodems. Dat is bijzonder om te zien.

STAGIAIR WEBDEVELOPMENT IN EEN CREATIEVE OMGEVING

Weet je wel raad met WordPress, of wil je dat juist goed leren? Voeg je dan bij het leukste team van Mijdrecht en omstreken! Met alleen maar creatieve collega’s werk jij dan aan een hele sterke online presentatie van onze klanten en van Switch zelf.

RENDEZ VOUS ZOEKT AFWASSERS

Rendez Vous is een restaurant aan het Raadhuisplein in Mijdrecht. Al meer dan twintig jaar serveert Rendez Vous hun klanten goed en lekker eten. Rendez Vous heeft veel verschillende soort gerechten, van de Thaise keuken tot de Italiaanse keuken en nog veel meer. Voor een goed stuk vlees óf juist een vegetarisch gerecht kun je hier ook terecht. Rendez Vous is al heel wat jaren alom bekend en heeft dan ook veel vaste klanten. Rendez Vous wordt iedere dag draaiende gehouden door een gezellig team met jonge én wat oudere personeelsleden. Ga jij Rendez Vous versterken? Meld je dan nu aan!

HGT ZOEKT HARDE WERKERS

HGT is gespecialiseerd in het onderhouden en verduurzamen van gebouwen en woningen met als core business; voegwerk, spouwmuurisolatie en reinigen van gevels. HGT heeft veel verschillende klanten zoals Woningbouw verenigingen, Vastgoed Aannemers maar ook de particulieren sector. Er werken bij HGT 6 man buiten en 3 op kantoor, maar ze huren ook veel krachten in voor grote woningbouw complexen. Bij HGT is er een goede sfeer onderling en op vrijdag evalueren ze de week onder het genot van een hapje en een drankje.

BOWLING MIJDRECHT ZOEKT MEDEWERKERS

Bowling Mijdrecht is de plek voor jong en oud om wat leuks te doen. Van gezellig Bier, bowlen, bitterballen tot spiderpangrillen. Naast de bowlingbaan is er een restaurant waar een lekkere saté gegeten kan worden wat vaak gecombineerd wordt met bowlen. Met een jong en enthousiast team ga je samen aan de slag en na het werk natuurlijk samen wat drinken.

VAN WALRAVEN ZOEKT ORDERPICKERS

Van Walraven is een groothandel in infra- en installatieproducten. Ze hebben een groot en veelzijdig assortiment. De producten zijn geschikt voor zowel woning- en utiliteitsbouw als voor GWW en industrie. Bij Van Walraven staat respect centraal zowel voor collega’s en zakelijke partners maar ook voor het milieu. Bij Van Walraven gaan ze nog een stapje verder dan het enkel leveren van producten. Het is belangrijk om hun relaties te kunnen ondersteunen met technisch advies en aanvullende diensten en breiden hier dan ook regelmatig in uit. Inmiddels is Van Walraven een familiebedrijf met ruim 300 medewerkers verspreid over heel Nederland. Met twaalf vestigingen door het land, een winkel voor werkkleding en PBM en een hoofdkantoor in Mijdrecht zorgt Van Walraven dat klanten altijd bij hun terecht kunnen.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima