RENDEZ VOUS ZOEKT AFWASSERS

Rendez Vous is een restaurant aan het Raadhuisplein in Mijdrecht. Al meer dan twintig jaar serveert Rendez Vous hun klanten goed en lekker eten. Rendez Vous heeft veel verschillende soort gerechten, van de Thaise keuken tot de Italiaanse keuken en nog veel meer. Voor een goed stuk vlees óf juist een vegetarisch gerecht kun je hier ook terecht. Rendez Vous is al heel wat jaren alom bekend en heeft dan ook veel vaste klanten. Rendez Vous wordt iedere dag draaiende gehouden door een gezellig team met jonge én wat oudere personeelsleden. Ga jij Rendez Vous versterken? Meld je dan nu aan!

Werkzaamheden Werken in de afwas bij een van de mooiste restaurants van de Ronde Venen. Naast de afwas doe je ook nog leuke klusjes in de keuken. Werken in de horeca kan soms pittig zijn, maar door het leuke team waarmee je werkt lijkt het werk als vanzelf te gaan. Voor deze baan hebben we scholieren nodig die niet vies zijn van hard werken. Ben je van plan later in de horeca te gaan werken of doe je een opleiding in die richting? Dan is dit de ideale leerplek! Na het werk ga je vaak nog gezellig met collega’s iets drinken. Kortom, nu de terrassen weer open zijn kunnen we best wat extra hulp gebruiken, maar we bieden ook meteen een hele hoop gezelligheid!

  • Mijdrecht
  • Afwassen
  • Leuke klusjes in de keuken
  • Je kunt veel uren maken
  • Gezellig team
  • Veel fooi
Rendez-Vous-collage

Eisen: Je opleiding is niet belangrijk. Je inzet wel! Het is belangrijk bij Rendez Vous dat je wilt bijdragen aan een leuke werksfeer en dat je begrijpt dat het in de horeca hard werken is. Als dat is wat bij jou past, dan is deze bijbaan bij Rendez Vous echt iets voor jou.

Reageren: Mail Tom Storm via Tom@Monnies.nl voor een gesprek over deze baan. Als je past, dan zorgen we ervoor dat je op gesprek kunt bij deze werkgever in het dorp van Mijdrecht. wie weet kun jij dan werken voor je centen bij een mooi, veelzijdig en plezierig bedrijf in Mijdrecht.

KLAAR OM GELD TE VERDIENEN?

Ik wil graag leuke dingen doen en kopen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima