VAN WALRAVEN ZOEKT ORDERPICKERS

Van Walraven is een groothandel in infra- en installatieproducten. Ze hebben een groot en veelzijdig assortiment. De producten zijn geschikt voor zowel woning- en utiliteitsbouw als voor GWW en industrie. Bij Van Walraven staat respect centraal zowel voor collega’s en zakelijke partners maar ook voor het milieu. Bij Van Walraven gaan ze nog een stapje verder dan het enkel leveren van producten. Het is belangrijk om hun relaties te kunnen ondersteunen met technisch advies en aanvullende diensten en breiden hier dan ook regelmatig in uit. Inmiddels is Van Walraven een familiebedrijf met ruim 300 medewerkers verspreid over heel Nederland. Met twaalf vestigingen door het land, een winkel voor werkkleding en PBM en een hoofdkantoor in Mijdrecht zorgt Van Walraven dat klanten altijd bij hun terecht kunnen.

Werkzaamheden Wat de order ook is, jij zorgt dat deze volledig is en binnen de afgesproken tijd bij de klant kan zijn. Je werkt zorgvuldig en zorgt dat elke bestelling klopt. Je bent lekker actief bezig. Dit doe je samen met andere collega’s op twee of meer (vaste) avonden in de week. de werktijden liggen tussen 14.00 en 22.00 (dus makkelijk te combineren met school). Na een aantal maanden mag je zelfs je heftruckcertificaat halen waar je 5 jaar lang profijt van hebt.

  • Zelf aangeven wanneer je wilt werken
  • Minimaal twee dagen per week
  • Vanaf 16 jaar
  • Regelmatig leuke activiteiten met enthousiaste collega’s
  • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
  • Mijdrecht
b-van-walraven-mijdrecht-scaled-1

Eisen: Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal, je kan tenminste twee dagen in de week werken, minimaal 16 jaar en het belangrijkste: je bent enthousiast en houdt erg van aanpakken. Is dit een baan die bij jou past? Schrijf je dan nu in!

Reageren: Mail Tom Storm via Tom@Monnies.nl voor een gesprek over deze baan. Als je past, dan zorgen we ervoor dat je op gesprek kunt bij deze werkgever in het dorp van Mijdrecht. wie weet kun jij dan werken voor je centen bij een mooi, veelzijdig en plezierig bedrijf in Mijdrecht.

KLAAR OM GELD TE VERDIENEN?

Ik wil graag leuke dingen doen en kopen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima