BOWLING MIJDRECHT ZOEKT MEDEWERKERS

Bowling Mijdrecht is de plek voor jong en oud om wat leuks te doen. Van gezellig Bier, bowlen, bitterballen tot spiderpangrillen. Naast de bowlingbaan is er een restaurant waar een lekkere saté gegeten kan worden wat vaak gecombineerd wordt met bowlen. Met een jong en enthousiast team ga je samen aan de slag en na het werk natuurlijk samen wat drinken.

Werkzaamheden Bowling Mijdrecht heeft meerdere vacaturen open staan. Afwasser of bedienend personeel. Deze verschillen niet in verdiensten. Wel is voor beide vacaturen belangrijk dat je collegiaal en klantvriendelijk bent, ook moet je natuurlijk een feeling hebben met de horeca.

  • Mijdrecht
  • Verdient volgens het horeca cao maar dan een leeftijdsschaal hoger
  • 1/2 dagen in het weekend
  • Klantvriendelijk en enthousiast
  • Vanaf 16 jaar
bowling-mijdrecht

Eisen: Je opleiding is niet belangrijk. Je inzet wel! Het is belangrijk bij Bowling Mijdrecht dat je wilt bijdragen aan een leuke werksfeer en dat je begrijpt dat het hard werken is. De beschikbaarheid in het weekend is wel van belang maar hoeft uiteraard niet elk weekend. Iemand die op zaterdag kan geniet de voorkeur. Als dat is wat bij jou past, dan is deze bijbaan bij Bowling Mijdrecht echt iets voor jou.

Reageren: Mail Tom Storm via Tom@Monnies.nl voor een gesprek over deze baan. Als je past, dan zorgen we ervoor dat je op gesprek kunt bij deze werkgever in het dorp van Mijdrecht. wie weet kun jij dan werken voor je centen bij een mooi, veelzijdig en plezierig bedrijf in Mijdrecht.

KLAAR OM GELD TE VERDIENEN?

Ik wil graag leuke dingen doen en kopen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima