HCM ZOEKT INPAKKERS EN AANPAKKERS

HCM staat voor Handling Company Mijdrecht. We helpen bedrijven met hun opslag en verzending van goederen. We versterken marketingafdelingen met slimme oplossingen, mooi drukwerk en verwerken van bijvoorbeeld direct mailings. En bedrijven met webshops ondersteunen we bijvoorbeeld met inpakwerk, opvolgen van bestellingen, verzenden en we verwerken zelfs retouren die komen. Heel veelzijdig dus. En dat maakt het werken bij HCM nou juist zo leuk.

Werkzaamheden de ene dag vul je enveloppen of doosjes, de andere dag help je mee postzendingen weg te krijgen via DHL of andere verzenders. Of je haalt bestelingen uit het schap en plakt een sticker met het adres waar de bestelling naar toe moet. In een team van heel veel enthousiaste collega’s wordt je altijd ondersteund als iets niet duielijk is. Je kan leuk verdienen, het werk is veelzijdig, de sfeer is prettig en wie weet leer je ook nog wat.

  • Veelzijdig werk
  • Goede verdiensten
  • Bijbaan of vakantiebaan, wat jij wilt
HCM

Eisen: Je opleiding is niet belangrijk. Je inzet wel! Het is belangrijk bij HCM dat je wilt bijdragen aan een leuke werksfeer en dat je begrijpt dat we voor klanten werken die we goed willen bedienen met net werk. Als dat is wat bij jou past, dan is een bijbaan of vakantiebaan bij HCM echt iets voor jou.

Reageren: Mail Tom Storm via Tom@Monnies.nl voor een gesprek over deze baan. Als je past, dan zorgen we ervoor dat je op gesprek kunt bij deze werkgever in het dorp van Mijdrecht. wie weet kun jij dan werken voor je centen bij een mooi, veelzijdig en plezierig bedrijf in Mijdrecht.

KLAAR OM GELD TE VERDIENEN?

Ik wil graag leuke dingen doen en kopen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima