HGT ZOEKT HARDE WERKERS

HGT is gespecialiseerd in het onderhouden en verduurzamen van gebouwen en woningen met als core business; voegwerk, spouwmuurisolatie en reinigen van gevels. HGT heeft veel verschillende klanten zoals Woningbouw verenigingen, Vastgoed Aannemers maar ook de particulieren sector. Er werken bij HGT 6 man buiten en 3 op kantoor, maar ze huren ook veel krachten in voor grote woningbouw complexen. Bij HGT is er een goede sfeer onderling en op vrijdag evalueren ze de week onder het genot van een hapje en een drankje.

Werkzaamheden Werken in de geveltechniek in een leuke omgeving. Je wordt opgeleid als allround-medewerker, dit betekent dat je na je opleiding hier van alles wat af weet. Een baan waarbij je veel kan leren en veel uren kan maken. En na dat je je opleiding hebt afgerond heb je kans op een baan.

  • Werken tussen 07:00 en 16:00
  • Word betaald naar je eigen kunnen en inzet
  • Mijdrecht
  • Je kan veel leren
  • Leuke werkomgeving
  • Kans op een baan
hgt-geveltechniek-bedrijf-1

Eisen: Je moet een BBL opleiding in de richting geveltechniek doen. Je moet flexibel zijn en een goede mentaliteit hebben. Is dit iets voor jou? Schrijf je dan nu in!

Reageren: Mail Tom Storm via Tom@Monnies.nl voor een gesprek over deze baan. Als je past, dan zorgen we ervoor dat je op gesprek kunt bij deze werkgever in het dorp van Mijdrecht. wie weet kun jij dan werken voor je centen bij een mooi, veelzijdig en plezierig bedrijf in Mijdrecht.

KLAAR OM GELD TE VERDIENEN?

Ik wil graag leuke dingen doen en kopen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima